Logo GadgetsBestellen.nl

Gadgetsbestellen

Handige kantoor gadgets

2 november 2018 | Door: Redactie

Een beetje ondernemer of zzp'er is vaak onderweg. Als het niet voor een opdracht op locatie is, dan al snel voor een bespreking met een nieuwe opdrachtgever. Uiteraard is het uitvoeren van een opdracht of het persoonlijke contact met een klant bijzonder leuk en uitdagend, maar een deel van je werkzaamheden voer je ook gewoon uit op kantoor. Je verblijf op kantoor hoeft echter niet saai te zijn. Met tal van handige gadgets verander je jouw kantoorruimte in een inspirerende werkomgeving. Op die manier wordt het digitaal werken nog veel leuker en kun je online inspiratie opdoen.

Maak het jezelf makkelijk met functionele gadgets

Uiteraard kun je online inspiratie opdoen en in een verloren uurtje naar allerlei gadgets gaan zoeken. Als ondernemer wil je echter je tijd veel nuttiger besteden. De meest handige gadgets hebben we daarom alvast voor je opgezocht zodat je veel meer tijd overhoudt voor het digitaal werken.

Foto's en films bekijken via de smartphone projector

Digitale gadgets maken het leven van de ondernemer en zzp'er velen malen aangenamer. Wil je even in een verloren uurtje op een relaxte manier nog even de foto's doornemen die je voor presentatie nodig hebt? Met een smartphone projector bekijk je desgewenst alle foto's op je smartphone alsof het een diaprojector is. Alle afbeeldingen worden met een factor tien vergroot zonder kwaliteitsverlies. Zo kun je op een ontspannen manier je presentatie tot in de puntjes voorbereiden.

Ideaal: de draadloze laadpad

Voor veel ondernemers en zzp'ers is de smartphone het verlengstuk van het kantoor. Je doet er vaak meer mee dan je in eerste instantie zou denken. Het nadeel is dat de accu vrij snel leeg raakt en juist op dat moment kun je de lader niet vinden. Een draadloze laadpad is dan de meest logische oplossing. Binnen de kortste keren is de accu weer helemaal vol. Het grootste voordeel is wellicht dat een oplaadpad geen log apparaat is wat veel ruimte in neemt. Het is een klein stukje design wat ook nog eens goed staat in elk modern kantoor.

Contactopnemen

Vragen? Opmerkingen? Neem vrijblijvend contact met ons op.