Logo GadgetsBestellen.nl

Gadgetsbestellen

Star Wars drones, leuk speelgoed voor mannen!

2 november 2018 | Door: Redactie

Sinds de nieuwe Star Wars films vanaf 2015 weer in de bios zijn, is de Star Wars koorts in ons weer toegenomen. Menig online magazine voor mannen bespreekt de films en merchandise hebben ze op elke mogelijke manier. Maar niets is zo tof al de Star Wars drones. Een eigen vliegende Starfighter of Speederbike zijn natuurlijk de ultieme gadgets voor mannen. De drones kunnen zelfs gevechten met elkaar aangaan door middel van het schieten van lasers. Wanneer je drie keer geraakt bent zal de drone vanzelf landen. De bediening van de drone zal geschieden via zowel een app als een controller. Via deze app kun je ook een simulatie volgen om te oefenen met de drone.

Starfighter

Een van de drones, die te koop zijn, is de T-65 X-Wing Starfighter. Een van de meest iconische ruimteschepen van de Star Wars franchise. Vanaf de eerste Star Wars film is dit vliegende gevechtsschip aanwezig en bekend om zijn snelheid en zwaarbewapende laser kanonnen. Hoe tof is het om dit ruimteschip zelf rond te laten vliegen als drone? Een andere drone die je kan kiezen is de TIE Advanced X1, bekend als ruimteschip van Darth Vader. 

Specificaties

Op verschillende sites, en via menig online magazine, zijn de specificaties van de drones bekend gemaakt. Zo zullen de drones ongeveer acht minuten blijven vliegen op een volle accu. De drones worden standaard geleverd met twee extra accu's. Ook zijn er extra propellers geleverd bij de drones. De propellers zijn doorzichtig zodat het nog realistischer lijkt. De drone zal geleverd worden in een exclusieve collectorsbox zodat hij ook erg mooi is om gewoon in huis neer te zetten. De propellers zorgen voor lucht dat omhoog geduwd wordt terwijl normale drones vaak lucht naar beneden duwen. De drone heeft drie verschillende standen zodat het voor een beginner, maar ook voor een expert leuk blijft om te gaan vliegen met deze ultieme gadgets voor mannen.

De drones zijn op dit moment te koop bij verschillende winkels, maar ook online te bestellen.

Contactopnemen

Vragen? Opmerkingen? Neem vrijblijvend contact met ons op.